top of page

Bestelwijze

De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Dit kan helaas niet zelf, maar kan door ons gedaan worden. Het verleden heeft aangetoond dat deze hars-afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden.

Ringmaat

Wanneer u een ring wenst te bestellen en u uw ringmaat al weet dan kunt u de gewenste ringmaat al invullen. Mocht de ringmaat nog niet bekend zijn, dan adviseren we u om naar de dichtstbijzijnde juwelier te gaan of naar de See You dealer naar uw keuze om de ringmaat op te meten.

Bevestiging van uw bestelling

U ontvangt na het afronden van uw bestelling een conformatie dat de bestelling in goede orde ontvangen is, met nogmaals de uitleg over het proces.

Hoeveel as is er nodig?

Er is gemiddeld 1 theelepeltje as nodig voor één sieraad te vullen. Vaak is het niet noodzakelijk om alle meegenomen as te gebruiken. Uiteraard gaat dit weer netjes met u mee terug naar huis. U hoeft dus geen as achter te laten.

Levertijd

De levertijd voor stalen en zilveren sieraden in standaard maten is 5 werkdagen.
Voor ringen met een speciale maat is de levertijd 4-6 weken.
Voor gouden sieraden 4-5 weken.

Wat gebeurt er met mijn bestelling?

Wij sturen uw bestelling door naar de dealer van uw keuze en zij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Dan kunt u een kleine hoeveelheid as meenemen.

Wij adviseren om te allen tijde een kleine hoeveelheid as te bewaren.

Dit proces is hetzelfde voor haar, melktandjes, moedermelk, dieren-as, etc.

Werkwijze vingerafdrukken

Vingerafdrukken die gemaakt zijn met was kunnen gegoten worden in zilver of goud. Hierbij blijft het duwen van de vinger in de was ook echt zichtbaar.
Dat geeft een wat grillig – maar heel ‘echt’ effect. Vingerafdrukken van inkt op papier of scan’s worden gelaserd op het sieraad.
De vingerafdrukken kunnen mooi diep in het sieraad gelaserd worden waardoor de lijntjes goed voelbaar zijn.

Het bestel proces voor sieraden met vingerafdruk of tekst gaat iets anders dan met asverwerking. Bij het artikel van uw keuze staat beschreven hoe het bestelproces precies zijn werk gaat.

IMG_8942.jpg
bottom of page