top of page

ARMBANDEN

HEREN

Een greep uit de collectie. Al onze sieraden zijn op zicht te bestellen en verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud en roségoud in 9, 14 en 18 karaat. Wij komen graag bij je langs om onze collectie te laten zien en helpen je graag bij het kiezen van een passend gedenksieraad.

img (6 of 38).jpg
gents rings ashes.jpg
BG 012.jpg
img (34 of 38).jpg
img (23 of 38).jpg
7516761136_IMG_4607.jpeg

DIVERSEN

Gents pendants laser.jpg
DSC_0023kopie.jpg
Gents pendants ashes.jpg

RINGEN

De mooiste gedenksieraden vindt u bij Jade Aandenken

 

Een mooi assieraad helpt u om het verlies van een dierbare een plekje te geven. Zo draagt u uw dierbare symbolisch voor altijd met u mee. Onze sieraden kunnen gevuld worden met as, een haarlok, moedermelk, een geboortesteen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een vingerafdruk of tekst te laten graveren. 

 

Het assortiment voor dames bestaat uit armbanden, hangers, ringen, oorsieraden. Daarnaast bieden wij ook een sieraden aan voor heren, dieren en verkopen wij glasblokjes. Met het vinden van een passend gedenksieraad helpt Jade Aandenken u graag op weg. 

 

AS SIERADEN VOOR HEREN

 

Gedenksieraden zijn er om een geliefd persoon of dier te herdenken. Een optie om uw dierbare dicht bij u te dragen is om het sieraad te vullen met as. Het verwerken van de as van de overledene is een nauwkeurig proces. Zo wordt de as door middel van hars aangebracht en kunt u voor een kleurstof kiezen. De sieraden zijn verkrijgbaar in het zilver en goud.

Persoonlijke afspraak bij u thuis of op locatie
Oriënterend/Adviserend gesprek ook mogelijk om te kijken naar showmodellen en eventueel de ringmaat/polsmaat op te meten
Verpakt in een sieradendoosje inclusief poetsdoek en garantiebewijs
 

bottom of page