top of page

COLLECTIE

Sieraden zijn er in verschillende vormen en maten. Wij verwerken de as veelal zichtbaar, maar subtiel, in een sieraad. De asresten worden met een speciale hars gemengd waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Je kunt hier een van onze 25 kleurstoffen aan toevoegen. Bekijk hier onze collectie sieraden en glasblokjes.

ladies bracelets engraving.jpg

Armbanden

DSC_0040.jpg

Hangers

_DSC4765.jpg

Ringen

img-10-of-38.jpg

Heren

21FDE596-1640-4545-947F-1A1610D86763.jpe

Oorsieraden

DSC_0426 (2).jpg

Dieren

DSC04203.JPG

Glasblokjes

93089113_3146690418696274_8085674159792717824_n.jpg

Urnen

De mooiste gedenksieraden vindt u bij Jade Aandenken

 

Een mooi assieraad helpt u om het verlies van een dierbare een plekje te geven. Zo draagt u uw dierbare symbolisch voor altijd met u mee. Onze sieraden kunnen gevuld worden met as, een haarlok, moedermelk, een geboortesteen. Maar u kunt er ook voor kiezen om een vingerafdruk of tekst te laten graveren. 

 

Het assortiment voor dames bestaat uit armbanden, hangers, ringen, oorsieraden. Daarnaast bieden wij ook een sieraden aan voor heren, dieren en verkopen wij glasblokjes. Met het vinden van een passend gedenksieraad helpt Jade Aandenken u graag op weg. 

 

Gouden of zilveren assieraden

 

Voor vrouwen bieden wij armbanden met of zonder bedels aan, hangers voor kettingen met of zonder collier, ringen en oorsieraden. De sieraden zijn verkrijgbaar in geelgoud, witgoud, roségoud en zilver en met diamant of zirkonia.

 

Ook voor de man vindt u bijzondere assieraden om te vullen of te graveren. Kies bijvoorbeeld voor een ring en vul deze met as of ga voor een stoere leren of schakel armband met (optioneel) een gegraveerde vingerafdruk. Deze herdenkingssieraden voor heren zijn ook verkrijgbaar in geelgoud, witgoud, roségoud en zilver.

 

Om het u in deze moeilijke periode zo gemakkelijk mogelijk te maken komt Jade Aandenken persoonlijk bij u langs. Hierdoor hoeft het as of de haarlok niet opgestuurd te worden maar kunt u dit direct zelf mee naar huis nemen. Tijdens de afspraak kunt u ervoor kiezen om het sieraad zelf of samen te vullen. Twijfelt u over een sieraad? Geen probleem, wij kunnen meerdere sieraden op zicht bestellen en tijdens de afspraak meenemen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij helpen u graag met het vinden van een mooi en passend gedenksieraad. 

 

  • Persoonlijke afspraak bij u thuis of op locatie

  • Oriënterend/Adviserend gesprek ook mogelijk om te kijken naar showmodellen en eventueel de ringmaat/polsmaat op te meten

  • Verpakt in een sieradendoosje inclusief poetsdoek en garantiebewijs

bottom of page